11 Mart 2017 15:32

Edirne'de şüpheli asker ölümü

Edirne'nin İpsala ilçesinde askerlik yapan 21 yaşındaki Hüseyin Ağırtmış'ın intihar ettiği iddia edildi.

Paylaş

Edirne'nin İpsala ilçesinde bulunan Ferre Karakolu'nda askerlik yapan 21 yaşındaki er Hüseyin Ağırtmış'ın dün gece intihar ettiği iddia edildi. Cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Ağırtmış'ın 14'lü diye tabir edilen bir tabanca ile göğsüne ateş ederek intihar ettiği iddia edildi. Ağırtmış'ın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından Urfa'nın Siverek ilçesine götürülmesi bekleniyor.

İNTİHAR MI?

Siverek ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Ağırtmış'ın arkadaşları, Ağırtmış'ın intihar için gerekçesi olmadığını belirtirken, asker olan bir başka arkadaşı ise intihar ettiği iddia edilen silahın askeriyede uzman çavuşlara dahi verilmediğini, bu nedenle Ağırtmış'ın öldürülmüş olabileceğini öne sürdü.

ASKERİYEDEN RAHATSIZLIK DUYULAN PAYLAŞIMLAR

Antalya ve Bodrum gibi turistlik bölgelerde otellerde müzisyen olarak çalışan Ağırtmış'ın sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımlarla askeriyeden rahatsız olduğu görülüyor. Ağırtmış'ın bir paylaşımında bedelli askerlik yapmak için parası olmadığına atıfta bulunduğu görülürken, söz konusu paylaşımda "Sen zenginsin yazıktır incitme ananı, ver 18 bin lirayı fakir kurtarır vatanı" dediği görülüyor. (DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

Gazeteci Ergin Çağlar serbest bırakıldı

SONRAKİ HABER

Çavuşoğlu: Karar hiçbir bakımdan kabul edilemez

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...