10 Mart 2017 14:36

Konak Öğretmenevi'nde Evet propagandası

Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Konak Öğretmenevi’nde yapılan toplantıda AKP ilçe örgütü evet propagandası yaparak, hayır diyenler hainlikle suçlandı.

Paylaş

İzmir Konak Öğretmenevi'nde yapılan halk toplantısında AKP ilçe örgütü evet propgandası yaptı. Toplantıda hayır diyenler hainlikle suçlandı.

16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa referandumu öncesinde AKP kamu kuruluşlarını tekrardan propaganda amaçlı kullanmaya başladı. Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Konak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'da AKP İlçe Örgütü toplantı yaptı.

Toplantı öncesinde hem Konak Öğretmenevi'nin hem de öğretmenevinin yanındaki Kestelli Şerife Eczacıbaşı'nın girişleri AKP bayrakları ile donatıldı. Ayrıca evet yazılı pankartlar asıldı.

Toplantının konuşmacıları ise AKP İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Konak İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları konuşma yaptı.Yapılan konuşmalarda hayır diyenler için hain nitelendirmesi yapılırken daha 'güçlü', 'büyük' Türkiye evet oyu için çalışma çağrısı yapıldı. 

Daha önce de İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri’nin, Öğretmenevi’nde yapmak isteği etkinlik talebi kabul edilmemişti. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Putin: iki ülke ilişkilerini geliştirme potansiyeli var  

SONRAKİ HABER

Sanatçı Aram Serhad tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...