19 Haziran 2012 08:55

Malatya'da BDP İl Eşbaşkanları ile birlikte 8 gözaltı

Malatya'da BDP İl binası ve BDP'li yöneticilerin evlerine yapılan baskında aralarında BDP Malatya İl Eşbaşkanları Gaffar Bayram ve Zehra Göçen'in de bulunduğu 8 BDP'li gözaltına alındı.BDP Malatya İl Örgütü ve çok sayıda eve TEM'e bağlı polislerce sabah saatlerinde baskın düzenlendi. "KCK" yap

Malatya'da BDP İl Eşbaşkanları ile birlikte 8 gözaltı
Paylaş

Malatya'da BDP İl binası ve BDP'li yöneticilerin evlerine yapılan baskında aralarında BDP Malatya İl Eşbaşkanları Gaffar Bayram ve Zehra Göçen'in de bulunduğu 8 BDP'li gözaltına alındı.

BDP Malatya İl Örgütü ve çok sayıda eve TEM'e bağlı polislerce sabah saatlerinde baskın düzenlendi. "KCK" yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla BDP Malatya İl Eşbaşkanları Gaffar Bayram ve Zehra Göçen, BDP Malatya İl Başkan Yardımcısı Zeki Kılıçgedik, BDP üyesi Gökhan İmer, BDP Merkez İlçe Başkanı Ali Eren, Eğitim Sen Şube Sekreteri Ali Piro, İHD Yöneticisi Hikmet Kapancı ve Bedri Yıldırım gözaltına alındı. Gözaltına alınan 8 kişi Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, BDP Malatya İl binasında yapılan arama sona erdi. İl binasında gerçekleşen aramada çok sayıda kitap ve dergiye el konulduğu bildirildi. (MALATYA)

ÖNCEKİ HABER

Eylemle yeni bir hayat kurdular

SONRAKİ HABER

Çorlu işçileri yeni anayasa için taleplerini belirledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...