09 Mart 2017 22:27

Alanyaspor sürpriz peşinde

Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında 3’te 3’ü hedefliyor. Ancak Akdeniz ekibi evinde çetin ceviz.

Paylaş

Süper Lig’de 24. hafta bu akşam oynanacak Alanyaspor-Fenerbahçe maçıyla başlıyor.

Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor’u son dakika golüyle yenerek moral bulan sarı lacivertliler, Alanyaspor deplasmanında alacağı galibiyetle, yeni bir seri başlatmak istiyor.

Dick Advocaat’ın öğrencileri Osmanlıspor maçına kadar 4 maç üst üste kazanamamıştı. Fenerbahçe, ilk yarıda ise Alanyaspor’la sahasında 1-1 berabere kalmasının ardından 5 maç art arda kazanmayı başarmıştı. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi için Fenerbahçe’nin benzer bir seriye ihtiyacı var. 4. sıradaki Sarı Kanaryalar, lider Beşiktaş’ın 12, 2. Başakşehir’in 8, 3. Galatasaray’ın 2 puan gerisinde bulunuyor.

EVİNDE 2 MAÇTIR KAZANIYOR

Kümede kalma mücadelesi veren Alanyaspor ise evinde üst üste 3. kez kazanmak istiyor. Bu yıl elde ettiği 7 galibiyetin 6’sını iç sahada kazanan Alanyaspor, 25 puanla 15. sırada bulunuyor. Saffet Susic’in takımında Deniz Vural ve Cenk Ahmet Alkılıç sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.

Alanyaspor’un maça Haydar- Gassama, Omeruo, Tzalleas, Sackey, Candeias, Emre, Efecan Karaca, Fernandes, Vagner Love, N’Skala 11’iyle çıkması bekleniyor.

Alanya Oba Stadı’ndaki (Bahçeşehir Okulları Arena) maç saat 20.00’de başlayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

AGÜ Spor yarı final için sahada

SONRAKİ HABER

HDP mitingine bombaya çeyrek hukuk

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...