09 Mart 2017 08:06

Brooklyn Nets'ten ‘Biggie’ye saygı gecesi

NBA'de Brooklyn Nets, ölümünün 20. yılı vesilesiyle rap efsanesi Biggie Smalls için New York Knicks maçında özel etkinlik düzenleyecek.

Paylaş

NBA takımlarından Brooklyn Nets, ölümünün 20. yılında rap tarihinin en yetenekli isimlerinden biri olarak kabul edilen Biggie Smalls için anma etkinliği düzenleyecek. Etkinlik Pazar günü New York Knicks maçı sırasında yapılacak.

9 Mart 1997’de silahlı saldırıda yaşamını yitiren gerçek ismiyle Christopher Wallace, Brooklyn çıkışlı bir rap yıldızıydı.

‘90’larda hip-hop arenasında ‘Doğu Yakası’-‘Batı Yakası’ rekabetinde Tupac’la öne çıkan ve karşıt saflarda yer alan iki rapçi silahlı saldırılar sonucu yaşamını yitirmişti.

Biggie Smalls için düzenlenecek geceye annesi Voletta Wallace ve o dönem yakın dostu olan Sean Combs (P. Diddy) da katılacak.
Nets bu yıl 11 galibiyet 51 yenilgiyle sezonun en kötü takımı konumunda ancaka yaptıkları etkinliklerle dikkat çekmeyi sürdürüyorlar. Daha önce 25 Ocak’ta ‘Onur Akşamı’ düzenlenmiş ve LGBT toplumundan aralarında eski Nets oyuncusu Jason Collins’in de bulunduğu isimlerin katıldığı bir panel gerçekleştirilmişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Başbakan Yıldırım: OHAL'in devamına MGK karar verir

SONRAKİ HABER

KODA’da 'Toplum İçin Toplum İçinde Eğitim' konuşuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa