18 Haziran 2012 13:23

Miraç Kandiliniz kutlu olsun!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16 Haziranda Zonguldak’ta yaklaşık 3 bin kişiye hitaben yaptığı konuşma sonrası “Emek, özgürlük ve demokrasi” mitinginden akıllarda kalan; kentten ayrılırken otobüsten anons edilen “Miraç Kandiliniz kutlu olsun!” temennileri oldu sanırım. Çünkü Madenc

Miraç Kandiliniz kutlu olsun!
Paylaş
Fahri Bozbaş

Zonguldak için “Madenci feneri sönmeyecek” sloganının yetmediğinin de farkına varamamış Kılıçdaroğlu. Tüm ülkede fenerin fitilinin içeri çekildiği gerçeğini es geçtiğinden; ne ülke ekonomisi, ne istihdam, ne enerji kaynakları, ne çevre katliamı, ne zamlar, ne Roboskî Katliamı, ne 4 artı 4 artı 4... Nefes tüketecek konular olmadı Kılıçdaroğlu için. O varsa yoksa Silivri Cezaevinde tutuklu CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal’dan söz etti.
Konuşmasında hiç olmazsa, “3 çocuk da yetmez, 5 çocuk doğurmalı kadınlar” diyen ve konuyu “kürtaj” yasağına kadar getiren Başbakan Erdoğan’a, şöyle esaslı mı esaslı bir yanıt verebilmeliydi Kılıçdaroğlu! Böylece,  bir profesör olarak Haberal da konuyu ele alır ve cezaevinde bir makale yazardı belki!
Bir zamanlar “emeğin başkenti” denilen Zonguldak’ta, recep ayında yapılan bir miting sonrası akılda kalan, kandil kutlaması oldu kısacası.

ÖNCEKİ HABER

HDK İstanbul Meclisini topladı

SONRAKİ HABER

2/B ve bankalar…

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...