18 Haziran 2012 12:47

Türk Metal’de Kavlak yeniden başkan

PEVRUL Kavlak, Türk Metal Sendikası 14. Olağan Genel Kurulu’nda bir kez daha genel başkanlığa seçildi. Tüzük değişikliğiyle 5 kişilik yönetim kurulu 6 kişiye çıkarılırken, yeni yönetimde İzmir, Bursa ve Gölcük’ten şube başkanları da yer aldı.Ankara’da gerçekleştirilen Türk Metal Sendikası Gen

Türk Metal’de Kavlak yeniden başkan
Paylaş

PEVRUL Kavlak, Türk Metal Sendikası 14. Olağan Genel Kurulu’nda bir kez daha genel başkanlığa seçildi. Tüzük değişikliğiyle 5 kişilik yönetim kurulu 6 kişiye çıkarılırken, yeni yönetimde İzmir, Bursa ve Gölcük’ten şube başkanları da yer aldı.

Ankara’da gerçekleştirilen Türk Metal Sendikası Genel Kurulu dün yapılan seçimlerle sona erdi. Yapılan tüzük değişikliğinin ardından 6 kişiye çıkarılan yönetim kurulu için tek liste çıktı. Geçen dönem sendikanın Genel Mali Sekreterliğini yürüten Mehmet Soyupek ile Genel Eğitim ve Toplu İş Sözleşmesi Sekreteri Yavuz Gökçe’nin aday olmadığı seçim sonuçlarına göre aynı zamanda Türk-İş Genel Sekreteri olan Pevrul Kavlak yeniden genel başkanlığa seçildi. Geçen dönem de yönetimde olan Muharrem Aslıyüce Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Dursun ise Genel Mali Sekreter oldu. İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Süleyman Yıldırım ve Bursa 3 No’lu Şube Başkanı Mesut Gezer Genel Başkan Yardımcılığı görevlerine gelirken, Gölcük Şube Başkanı Yücel Yücel de Genel Sekreter seçildi.
(Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Çaycuma’da yetkili sendika Eğitim Sen

SONRAKİ HABER

Öğretmenler Bakan’ı protestoya devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...