18 Haziran 2012 11:09

Ödüllü karikatürler Eşme’de

ULUSLARARASI Eşme Turistik, Kilim ve Sanat Festivali bu sene 19. kez düzenleniyor. 22-23-24 Haziran 2012 tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalde birçok etkinliğe imza atılacak. Bu yıl açılacak olan karikatür sergisi ise festivalin en dikkat çeken etkinliklerinden biri olacak.Sergide, 32 yıldır yapılan, dünyanın sayılı karikatür

Ödüllü karikatürler Eşme’de
Paylaş

ULUSLARARASI Eşme Turistik, Kilim ve Sanat Festivali bu sene 19. kez düzenleniyor. 22-23-24 Haziran 2012 tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalde birçok etkinliğe imza atılacak. Bu yıl açılacak olan karikatür sergisi ise festivalin en dikkat çeken etkinliklerinden biri olacak.

Sergide, 32 yıldır yapılan, dünyanın sayılı karikatür yarışmalarından olan Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması’nda bu güne kadar birinci olan eserler yer alıyor. Böyle bir sergiyi Eşme’de açmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım; “Dünya çizerlerinin gülerken düşündüren karikatürleri festivalimize renk katacak. Mizah ve hoşgörünün her gün biraz daha eksildiği günümüz koşullarında, serginin anlamlı olacağına inanıyorum” dedi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Behzat’a içki cezası!

SONRAKİ HABER

Cezaevlerinden isyan dumanları yükseliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...