18 Haziran 2012 10:48

İstanbulluların trafik çilesi başladı!

İstanbul’un en önemli köprüleri Fatih Sultan Mehmet (FSM) ile Haliç Köprüsü günün ilk saatleriyle birlikte bakıma girdi. Eylül ayına kadar sürecek olan çalışmalar İstanbullulara trafik çilesi yaşatacak.Bugün saat 00.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün 2 şeridi tr

İstanbulluların trafik çilesi başladı!
Paylaş

Bugün saat 00.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün 2 şeridi trafiğe kapatılırken Haliç Köprüsü’nün Edirnekapı-Okmeydanı istikameti yan yolu da 05.00 sıralarında trafiğe kapatıldı.
FSM’nin Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası yönünde yapılacak olan asfalt yenileme çalışması öncesinde, köprü girişine trafik yön levhaları ve dubalar konularak trafik 2 şertten kapatıldı.
Araçlar köprü girişi ve üzerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Kapanan şeritler nedeniyle trafikte kalan vatandaşlar çalışmalara tepki gösterdi. 3 ay devam edecek olan çalışmaların aralıksız 24 saat 3 vardiya şeklinde süreceği ve ilerleyen günlerde de 1 şeridin daha kapatılabileceği belirtildi.

HALİÇ KÖPRÜSÜ’NDE TOPKAPI YÖNÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Haliç Köprüsü’nde ise 05.00’te başlayan çalışma nedeniyle Edirnekapı-Okmeydanı istikametinde yan yol kontrollü olarak trafiğe kapatıldı. 20 gün süreyle trafiğe kapalı kalacak şeritte çalışmaların 24 saat 3 vardiya şeklinde devam edecek. Çalışmalar süresince metrobüs hattı sürekli açık tutulacak. Çalışmaların 15 günde bitirilmesi planlanıyor.

İDO SEFERLERİ ARTIRDI

İDO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde başlayan tadilat sebebiyle, 4 gemi çalışan Sirkeci – Harem hattında 600 yolcu 80 araç kapasiteli 2 gemi daha takviye edildi. Saat 07.00 ile saat 22.30 arasında hizmet veren araba vapuru seferleri, araç yoğunluğuna göre devam ettirilecek. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Dereler akar gider (mi?)

SONRAKİ HABER

Altınoluk’ta kadınlar kahvaltıda buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...