03 Mart 2017 20:01

Lider Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u ağırlıyor

Spor Toto Süper Liginin 23. haftasında Beşiktaş evinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Paylaş

Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş, 23. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Vodafone Arena’da saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise İsmail Şencan, Serkan Çimen, Özgür Yankaya üstlenecek.

Önceki hafta Galatasaray’ı TT Arena’da 1-0 yenerek puanını 50’ye çıkaran ve ikinci Medipol Başakşehir ile 4 puanlık farkı koruyan Beşiktaş, 20 puanla 16. sırada bulunan Çaykur Rizespor’u yenerek şampiyonluk yarışında zirvede kalmak istiyor. Siyah Beyazlı takım, Çaykur Rizespor’u yendiği takdirde üst üste 3. galibiyetini almış olacak.

TOSİC’İN CEZASI TAMAMLANACAK

Siyah-beyazlı takımda Sırp Futbolcu Dusko Tosic’in 4 maçlık cezası tamamlanacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile yapılan maçta kırmızı kart gören ve 4 maç men cezası alan Tosic, Çaykur Rizespor maçı ile cezasını tamamlayacak.

CEZA SINIRINDAKİ OYUNCULAR

Takımın tecrübeli oyuncuları Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül ve Ricardo Quaresma, Çaykur Rizespor karşısında kart görmeleri halinde bir sonraki haftada oynanacak olan Kayserispor maçı için cezalı duruma düşecek.

ARALARINDAKİ 34. MAÇ

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, ligde 34. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 33 lig maçından 20’sini Beşiktaş, 7’sini Çaykur Rizespor kazandı, 6 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş rakip fileleri 55 kez havalandırdı, Çaykur Rizespor ise 32 gol attı. 

ÇAYKUR RİZESPOR 11 MAÇTIR KAZANAMIYOR 

Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 17 Şubat 2006 tarihinde İstanbul’da 1-0’lık sonuçla alan Çaykur Rizespor, daha sonraki 11 maçtan 7’sini yitirdi, 4’ünde berabere kaldı. İki takım arasında İstanbul’da yapılan maçlarda da Beşiktaş’ın üstünlüğü bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan: Almanya teröre yardım ve yataklıktan yargılanmalı

SONRAKİ HABER

Almanyalılar AKP'nin etkinliklerine tepki gösterdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...