03 Mart 2017 13:20

Cem Küçük 10 bin lira tazminat ödeyecek

Star'ın eski yazarı Cem Küçük 'Şizofrenik ve PKK’lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan' yazısı nedeniyle 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.

Paylaş

Star Gazetesinin Eski Yazarı Cem Küçük, 9 Eylül 2015 tarihinde yayımlanan “Şizofrenik ve PKK’lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan” başlıklı yazısı nedeniyle Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan’a 10 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum edildi.

Önceki gün İstanbul 8’inci Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında Ahmet Hakan’ı avukatı Aslı Kazan temsil etti. Cem Küçük’ün Avukatı Nurtekin Deniz, Ahmet Hakan’ın da yazılarında müvekkiline hakaret ettiğini iddia ederken, “Yazıları ile saldıran bir kişinin hukuktan himaye görmesi mümkün olamaz” görüşünü savundu. 

Ahmet Hakan, dünkü köşesinde davayı kazandığını belirterek şunları yazdı: Bu şahsın bana hakaret ettiği, hakkımda yalanlar söylediği ve iftira attığı mahkeme kararıyla tescil edilmiş oldu. Ayrıca bu şahsın, bana 10 bin lira manevi tazminat ödemesine de karar verildi!” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Asbestli yıkıma radyasyonlu çay sorusu

SONRAKİ HABER

Kanallarımız yok ama kapı kapı dolaşacak ayaklarımız var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...