01 Mart 2017 10:00

Karalar: Siyasette barış dili hakim olmalı

Adana Seyhan Belediyesi'nde kapalı semt pazarı açılışı gerçekleştirildi. Burada konuşan belediye başkanı Karalar, barış çağrısında bulundu.

Paylaş

Seyhan Belediyesi, Gürselpaşa mahallesinde kapalı semt pazarı açılışı gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,Kuzey, güney; kendilerine oy veren, vermeyen  ayırmaksızın her yere hizmet götürdüklerini belirterek, bir dönem sadece Kuzey' e hizmet edildiğini, bu açığı kapatmak istediklerini söyledi.

Siyasette barış dilinin hakim olması gerektiğini ifade eden Karalar, halkın, kutuplaştırıldığını belirterek “Bizi yönetenlere de muhalefete de sevgi dilini kullanmasını öneriyorum. Memleketin buna ihtiyacı var. Parlamenter sistem ülkemiz için en hayırlı sistemdir” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Şakirpaşa mahallesinde SEYMER açılışını yaptıklarını dile getiren Karalar, yeni SEYMER'lere kreş yaptıklarını ifade etti. Kadınların ya çalışamadığını, ya da yüksek ücretli kreşlere para ödediklerini ifade eden Karalar, özel kreşlerin yaklaşık üçte biri fiyatına kreşler açacaklarını dile getirdi.  Mart ayında Şakirpaşa'da 11 dalda spor yapılabilecek bir spor kompleksi yapacaklarını söyleyen Karalar, Gürselpaşa'da spor kompleksi ve Bey Mahallesi'nde, mahalle merkezi yapacaklarını söyledi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

'Hande Fırat istifasını sundu' iddiası

SONRAKİ HABER

Termik için iptal mürekkebinin kuruması bile beklenmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...