01 Mart 2017 09:33

TGC ‘Gazeteyi Gazete Yapanlar’ etkinliğini başlatıyor

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Cemiyeti Kültür-Sanat Komisyonu, 'Gazeteyi Gazete Yapanlar' adı altında etkinlik başlatacağını duyurdu.

Paylaş

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kültür-Sanat Komisyonu, “Gazeteyi Gazete Yapanlar” adı altında başlatacağı etkinlikle gazetecileri mesleğin nirengi noktalarına davet ediyor. Eski tip gazetecilik anlayışı ve yayıncılığını, mutfağı çok boyutlu ortaya koymayı hedefleyen etkinlik, her seferinde bir alandan seçilmiş, mesleğe yıllarını vermiş deneyimli isimlerle yapılacak söyleşiler zincirinden oluşacak.

Etkinliğin alt başlığı, söyleşiler zincirinin o haftaki halkasının konusuna göre çeşitlenecek; Düzeltmenler, Fotomuhabirliği, Gazete Arşivleri, Dizgi Servisi, Matbaacılar, Klişeciler, Muhabirler, Dış Haberler Servisi, Spor Servisi, Gazete Ekleri, Sayfa Sekreterleri, Gece Sekreterleri, Gazete Sahipleri.

Etkinlik zincirinin ilki Düzeltmenler alt başlığıyla 3 Mart 2017 Cuma günü saat 15.00’te TGC Burhan Felek Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto’nun açılış konuşmasıyla başlayacak toplantıyı Semih Poroy ve Eray Canberk yönetecek. Bu ilk etkinliğin konuğu usta öykücü, gazeteci Adnan Özyalçıner olacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Baydemir: Kimse Kürtleri kandıramaz

SONRAKİ HABER

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne asbest tepkisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...