Fenerbahçe'ye taraftarından sert protesto

Fenerbahçe'nin Antep deplasmanından da puan kaybı ile dönmesi, taraftar ile kulüp arasındaki gerilimi iyice tırmandırdı.

27 Şubat 2017 04:21
Paylaş

Antep'te oynanan maçta Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, İstanbul'a dönüşte taraftarlarının öfkesi ile karşılaştı. 

Antep'ten dönüşte Sabiha Gökçen Havaalanına gelen Fenerbahçe takım kafilesi, burada bekleyen yüzlerce taraftarın protestosuyla karşılaştı. 00.30 sularında alana gelen kafile, dışarıda bekleyen taraftarlar nedeniyle havaalanından çıkmayarak bekledi. Çıkarken futbolcuların dağınık yürümelerine izin verilmedi ve spor şube polislerinin çemberinde ilerleyen kafile kendilerini bekleyen otobüse bindi.

Öfkeli taraftarlar alandan ayrılan kafileyi yuhalarken "Diktatör İstifa" ve "Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon" sloganları attı.

PROTESTOLAR TESİSLERDE DE SÜRDÜ 

Fenerbahçe kafilesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sonra Samandıra'da da taraftarlarca protesto edildi. Sarı-lacivertli ekibi taşıyan otobüs Can Bartu Tesisleri'ne girerken, burada bekleyen taraftarlar sözlü protestoda bulundu. Taraftarlar "Yönetim İstifa", "Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon" sloganları attı. Takım otobüsü tesislere girdikten çok kısa bir süre sonra futbolcular tesisleri polis koruması altında terk etti. (DHA)

 

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Suriye ordusu, el Bab'ın güneyinde 2 köyü daha ele geçirdi

SONRAKİ HABER

Dolar yeniden 3,60 liranın liranın üzerinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...