15 Haziran 2012 13:06

Ayaş susuzluğa terk edildi

Ankara Su Ve Kanalizasyon İşletmesi (ASKİ ) Genel Müdürlüğünün Ayaş Gökler mahallesinde eski su borularını yenilemek amacıyla 60 gün önce başlattığı kanalizasyon çalışmaları eski borular söküldükten sonra durdu.Ayaş Gökler mahallesinden Gazetemizi arayan Ahmet Eroğlu, 60 günden bugüne Ayaş gö

Ayaş susuzluğa terk edildi
Paylaş

Ayaş Gökler mahallesinden Gazetemizi arayan Ahmet Eroğlu, 60 günden bugüne Ayaş gökler mahallesine su verilmediğini iddia etti. ASKİ yetkililerini konu üzerine aradıklarını belirten Erolu, ASKİ yetkililerinin her seferinde çeşitli bahanelerle içine düşürüldükleri su sorununa yeterince ilgi gösterilmediğini ifade etti. “ Buraya bir, iki kişi gönderiyorlar, iki kişinin yapacağı iş değil. Kaldı ki ortada çalışmak için malzeme yok ne işçileri ne de bizim susuz kalmamızı düşünen yok unutulduk” diyen Eroglu, 60 günden bu yana kendi olanaklarıyla köy çeşmelerinden tankerlerle zor koşullarda su taşıdıklarını dile getirdi.

Susuzluk yüzünden konu komşuyla kötü olduklarını söyleyen Eroğlu, “su sırası için konu komşuyla kötü olduk, kafamız gözümüz kalmadı, kavga, dövüş bitmez oldu” dedi. “Biz de insanız” diyen Eroğlu, Ankara’ya 35-40 Km yakın bir yerde bu zamanda böyle bir sorun yaşanması ve yetkililerden net bir açıklama yapılmaması mahalle halkını üzdüğünü ve düşündürdüğünü belirtti.

“Sesimizi duyurun” diyen Gökler mahallesi sakini Ahmet Eroğlu, son çaremiz sizsiniz kimse bizimle ilgilenmiyor, siz yazarsanız belki yetkililer bizi hatırlar” dedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Van’da binler, ‘irademe dokunma’ dedi

SONRAKİ HABER

Gülen 'davete' yanıt verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...