15 Haziran 2012 07:44

LGBTT bireyleri yeni anayasa ‘eşitlik’ istiyor

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Metris ve Kandıra Cezaevlerinde LGBTT (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Travesti ve Transeksüel) bireylerinin bulunduğu koğuşu ziyaret etti. Ziyarette LGBTT bireyleri, Ağbaba’dan yeni anayasada “eşitlik” istedi.ANKA’ya konuşan CHP’li Ağbaba, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP Muğla Millet

LGBTT bireyleri yeni anayasa ‘eşitlik’ istiyor
Paylaş

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Metris ve Kandıra Cezaevlerinde LGBTT (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Travesti ve Transeksüel) bireylerinin bulunduğu koğuşu ziyaret etti. Ziyarette LGBTT bireyleri, Ağbaba’dan yeni anayasada “eşitlik” istedi.

ANKA’ya konuşan CHP’li Ağbaba, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ile beraber cezaevlerine bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaret sırasında Metris’te, LBGTT bireylerinin olduğu koğuşları da gezdiklerini ve mahkumlarla sohbet ettiklerini, sorunlarını dinlediklerini belirten Ağbaba, “Yeni anayasayı çok önemsiyorlar. Haklarının anayasal güvenceye kavuşturulmasını istiyorlar” dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Togo işçileri Togo mağazasında!

SONRAKİ HABER

Edoğan’dan Gülen’e ‘geri dön’ çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...