21 Şubat 2017 09:31

MHP il binasındaki 17/25 Aralık afişlerini unutmuş

MHP Kocaeli İl Örgütü, il binasında '17-25 Aralık’ı sen bilirsin Türkiye', 'Anaları ağlatanı sen bilirsin Türkiye' yazılı afişleri unutmuş.

Paylaş

MHP Kocaeli İl binasının bulunduğu katta “17-25 Aralık’ı sen bilirsin Türkiye” yazılı afişler halen duruyor. Yaklaşan referandumda evet oyu kullanacağını açıklayan MHP Kocaeli İl Teşkilatı’nın bu afişleri kaldırmayı unuttuğu gözler önünde. 

Mavi Kocaeli Gazetesi’nden Kerim Çelik’in haberine göre, MHP’nin referandum çalışmaları hız kazanırken, il binasında girişinde unutulan ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Yapılacak referandum tarihi yaklaştıkça partilerde çalışmalarına hız verdi. Siyasi partiler Seçim Koordinasyon Merkez’lerini (SKM) ve buralarda görev yapacak kişileri belirleyerek referandum tarihi olan 16 Nisan’a kadar çalışmalarını devam ettirecek. SKM gündemli yapılacak açıklama öncesi MHP Kocaeli İl Teşkilatı’nda ayrıntıyı yakalayan Kerim Çelik, bu durumu hemen fotoğrafladı. 

1 KASIM’DA KULLANILMIŞTI

MHP geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde “Bizimle yürü Türkiye” sloganını kullanmıştı. Daha sonra koalisyon kurulamaması üzerine 1 Kasım seçimlerinde sloganını değiştirmiş ve “Sen bilirsin Türkiye” demişti. “Anaları ağlatanı sen bilirsin Türkiye” ve “17-25 Aralık’ı sen bilirsin Türkiye”gibi çeşitli sloganları yazılı el ilanları ve afişler haline getiren MHP Kocaeli İl Teşkilatı,  seçim çalışmalarını yürütmüştü. (Kocaeli/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Veliler tam gün uygulamasına karşı 926 imza topladı

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aydın programı iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...