Şevket Çoruh: Kundaklamanın sebebi malum

Oyuncu Şevket Çoruh, Kültür TV'ye yaptığı açıklamada, öğrencisi olduğu MSM'nin kundaklanmasına tepki gösterdi.

20 Şubat 2017 16:46
Paylaş

Oyuncu Şevket Çoruh, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne yapılan saldırıyla ilgili Kültür TV'ye (KRT) bir açıklama yaptı. Çoruh, "Bu saldırının neden yapıldığı herkesin malumu" dedi.

Müjdat Gezen Sanat Merkezinin öğrencilerinden biri olan oyuncu Şevket Çoruh "1991 senesinden bugüne kadar birçok insanı yüzde yüz burslu olarak eğiten bir kurum burası ve beni ve benim gibi birçok arkadaşımı kültür sanat hayatına kazandıran bir okulun böyle kundaklanması, haince saldırılması hepimizi çok yaraladı" şeklinde konuştu.

'ÇOK BÜYÜK BİR FACİA ATLATTIK'

Saldırının ertesinde, sabah saatlerinden itibaren okulun mezunları, öğrencileri, velileri ve hocaları olarak toplandıklarını ve korkmadıklarını ifade eden ve "Okulda öğrenciler de olabilirdi. Orası bir konservatuar, prova yapan insanlar olabilirdi. Okulun çevresindeki binalar da yanabilirdi. Çok büyük bir facia atlattık." vurgusu yapan Çoruh "Türkiye'de hangi kültür sanat merkezine yapılmış saldırının devamında insanların büyük kitlesel bir itirazı oldu?" diyerek tepkisini dile getirdi. (HABER MERKEZİ)

 

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Çurkin hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Yunanistan'a üçüncü ‘kurtarma paketi’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...