14 Haziran 2012 10:34

Behzat seni hiç unutmadık

İki yıl önce hayatını kaybeden, hep güler yüzüyle hatırlanan Gazeteci Behzat Miser aramızdan ayrılışının 2. yılında dostları tarafından unutulmadı.Radikal Gazetesi Ankara Bürosu Gece Sorumlusu Behsat Miser, 2010 yılında kalbine yenik düşüp hayatını kaybetmişti. 28 Nisan 1968 yılında Sivas’ta dünyaya gözlerini a&cced

Behzat seni hiç unutmadık
Paylaş

Radikal Gazetesi Ankara Bürosu Gece Sorumlusu Behsat Miser, 2010 yılında kalbine yenik düşüp hayatını kaybetmişti. 28 Nisan 1968 yılında Sivas’ta dünyaya gözlerini açan Behzat, yaşamı boyunca hep sevilen, saygı duyulan biri olarak tanındı. Evli ve iki çocuk babası olan Behzat’ın, ailesine ve çevresine duyduğu sevgiden ötürüydü belki de bu kadar çok sevilmesi.

Basın camiasında önemli bir yere sahip olan Behzat, Özgür Gündem, Sabah, Milliyet ve son olarak Radikal gazetesinde çalıştı. Yaşamını yitirdiğinde TGS Ankara Şubesinin kongresinde TGS üst kurul delegesi de seçilen Behzat Miser Ankara basın camiası, basın emekçileri için büyük bir kayıp oldu.
Radikal kitap ekinde kitap eleştirileri de yapan Behzat’ın bir de kitabı bulunuyordu. 1999 yılında gazetemiz Ankara Büro muhabirlerinden Barış Erbektaş ile birlikte yazdıkları “Ankara’ya Ne Oluyor?​” kitabında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 5 yılını değerlendiren Miser, halka gerçeği ulaştırma yolunda mücadele veren, haberler yapan bir gazeteciydi.

Evrensel Ankara Bürosu emekçileri olarak, çok sevip, değer verdiğimiz Behzat Miser’i sevgi ve saygıyla anıyor, “Seni unutmadık Behzat” diyoruz.

Behzat Miser için çok sevdiği eşi Nedret de 16 Haziran Cumartesi günü Batıkent’teki evinde yemek verecek. Yemeğe Behzat’ı seven tüm dostları, meslektaşları davetli. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kahire’de devrimin istedikleri yönde gitmediğinin farkındalar

SONRAKİ HABER

400 Afgan mülteci ortada kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...