18 Şubat 2017 12:36

Öğrencileri tarikat şeyhine götürdüler!

Adıyaman'da KYK yurdunda kalan öğrenciler, müdür tarafından Tarikat Şeyhi Molla Mühyeddin El Cezeri’nin yanına götürüldü.

Paylaş

Adıyaman Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Sami Köroğlu, KYK yurdunda kalan öğrencileri Tarikat Şeyhi Molla Mühyeddin El Cezeri’nin yanına götürdü. Köroğlu, ziyaretin gerekçesini “Yurt gençliğinin milli ve manevi değerlerine önem veriyoruz” diye açıkladı.

Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Sami Köroğlu, yurtta kalan üniversite öğrencilerini toplayıp Molla Mühyeddin El Cezeri’yi ziyarete götürdü. Ziyarete İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş da katıldı. Öğrencilerle sohbet eden şeyh, kitap okuyup okumadıklarını, ne tür kitaplar okuduklarını sorduktan sonra öğrencilere bazı kitaplar tavsiye etti, nasihatlerde bulundu, “İnsanın özünde küçük bir et parçası olduğunu, o iyi olursa insanın da iyi olacağı, o kötü olursa onun da kötü olacağını” savundu.

Sözcü’nün haberine göre ziyareti “Öğrencilerimizle birlikte ilimizin manevi önderlerinden ilmiyle amil, zühd ve takva ehli olan Seyda Hocamızı ziyaret ettik. Hayır duasını aldık” diye duyuran İl Müdürü Sami Köroğlu da yurtlarda barınan gençlerin milli ve manevi değerlerine önem verdiklerini söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

'90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız' diyen müdüre soruşturma

SONRAKİ HABER

Köfteci Yusuf büyüyor işçiler küçülüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...