17 Şubat 2017 18:13

Viranşehir patlaması için hükümetten ilk açıklama

Viranşehir’de yaşanan patlamayla ilgili hükümetten ilk açıklama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi.

Paylaş

Viranşehir’de yaşanan patlamayla ilgili hükümetten ilk açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ “Saldırıyı şiddetle lanetliyorum” dedi.

Urfa Viranşehir’de hakim ve savcıların olduğu lojmanların yakınında yaşanan ve bir çocuğun yaşamını yitirdiği 15 kişinin de yaralandığı büyük patlamayla ilgili hükümet kanadından ilk açıklama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Bozdağ şunları yazdı:

“Şanlıurfa Viranşehir'de hâkim, savcı ve zabıt kâtiplerine dönük terör saldırısını, bu saldırıyı yapanları/yaptıranları şiddetle lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Yargı camiamıza büyük geçmiş olsun. Bu terör saldırısı, sadece yargı görevi yapanlara değil, aynı zamanda hukuka, adalete, milletimize, devletimize ve birliğimize yapılmıştır. Hiçbir terör örgütü/terör saldırısı, Türkiye'nin terörle mücadelesini zaafa uğratamayacaktır.

Terörle kararlı/etkin mücadelemiz sürecektir. Hâkim ve savcılar ile onlara yardımcı adli görevliler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adaleti ayakta tutmaya devam edecektir.” (DİHABER)
 

ÖNCEKİ HABER

Borcu olan yabancı plakalı araçlar yurt dışına çıkamayacak

SONRAKİ HABER

ABD'de 'Göçmensiz bir Gün' protestoları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...