16 Şubat 2017 21:17

Kayserispor galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftası, Kadir Has Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak Kayserispor-Bursaspor maçıyla başlayacak.

Paylaş

İkinci yarıya yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve yeni transferleriyle başlayan Kayserispor, son 2 maçından galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ı yenen sarı kırmızılılar, bu formu Bursaspor karşısında sürdürmek istiyor.

ERKAN KAŞ DIŞINDA EKSİK YOK

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, “Ligin 2’nci yarısının hemen başında eksik kadroyla, yeni transferlerimizden yoksun çıktığımız Medipol Başakşehir yenilgisini saymazsak, Akhisarspor beraberliği, onu izleyen Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetlerini kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Bursaspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Takımda sarı kart cezalısı Erkan Kaş dışında eksik yok. Douglao iyileşti. Tam tersi kadro zenginliği nedeniyle tatlı bir rekabet var. Hatta, Sergen Yalçın hocamız, 23 oyuncunun tümünün de formda olması nedeniyle sahaya sürecek 11 konusunda zorlanıyor diyebilirim. Bursaspor maçını da taraftarımızın desteğiyle kazanıp ateş hattından bir an önce kurtulmak istiyoruz” dedi.

Öte yandan, Galatasaray maçında oyundan çıkarken tepki gösteren Lawal, yönetim, teknik kadro ve takım arkadaşlarından özür diledi.

BURSA’DA 8 EKSİK

5 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Bursaspor ise kötü gidişata son vermek için sahaya çıkacak. Yeşil beyazlılarda Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir, Furkan Özçal, Bilal Kısa, Erdem, Joshua John sakatlıkları sebebiyle; Boban Jovic ve Aziz Behich ise cezalı oldukları için forma giyemeyecekler.

MUHTEMEL 11’LER

Kayserispor'un muhtemel 11'i şöyle: Ali Ahamada, Levent, Kana Bıyık, Mabiala, Hakan Aslantaş, Deniz Türüç, Rotman, Lawal, Güray, Varela, Umut.

Bursaspor'un ise Harun, Ertuğrul Ersoy, Şamil Çinaz, Sivok, Onur, Jorquera, Faty, Del Valle, Batalla, Stancu ve Kubilay Kanatsızkuş 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

 

SAMSUNSPOR VE MERSİN İDMANYURDU DİPTEN KURTULMAK İSTİYOR

Öte yandan Birinci Lig’de 21. hafta mücadelesinde, son 2 sırayı paylaşan Samsunspor ile Mersin İdmanyurdu karşı karşıya geliyor. 14 puanlı iki takım arasındaki maç saat 18.30’da başlayacak. Osman Özköylü yönetimindeki Samsunspor, son 10 maçında yalnızca 1 kez galibiyet yüzü gördü. Mersin İdmanyurdu ise son 5 maçta 1 kez yenildi.

AVRUPA’DAN FUTBOL

Avrupa futbolunda hafta sonu futbol heyecanı bugün İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa’dan birer maçla başlıyor. İtalya Serie A’da lider Juventus, Palermo’yla 22.45’te karşılaşacak. Fransa Ligue 1’in lideri Monaco, 22.45’te Bastia’ya konuk oluyor. Bundesliga’da Augsburg ile Bayer Leverkusen 22.30’da oynayacak. İspanya La Liga’daki maç ise 22.45’te başlayacak ve Granada-Real Betis arasında yapılacak. (SPOR SERVİSİ)

 

 

ÖNCEKİ HABER

Kolombiya'da hükümet ile ELN arasında ilk anlaşma sağlandı

SONRAKİ HABER

İzdemir Termik Santralinin ÇED Raporu iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa