16 Şubat 2017 17:27

CHP: 15 milyon kişiye mektubun masrafı ne, kim karşılayacak?

CHP’li Ali Özcan Başbakan’ın 18-30 yaş arası yaklaşık 15 milyon genç seçmene göndereceği mektupların masrafını kimin karşılayacağını sordu.

Paylaş

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ali Özcan, genç seçmenlere gönderileceği söyleyen 15 milyon mektubun kağıt, baskı, işçilik vs masraflarını sordu ve bu masrafın "hangi kurum" tarafından karşılanacağını öğrenmek istedi.

CHP'li Özcan,Başbakan Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği yazılı soru önergesinde, Başbakan’ın 18-30 yaş arası yaklaşık 15 milyon genç seçmene mektup yollamaya karar verdiğini hatırlatarak, "15 milyon kişiye yollanacak mektubun posta giderleri ile kağıt, baskı ve işçilik masrafları kaç TL’dir kim ya da hangi kurum tarafından karşılanacaktır?” diye sordu.

Konuyla ilgili bir de açıklama yapan Özcan, propaganda faaliyetleri için milletin vergilerinin kullanılmasının alışkanlık haline geldiğini belirterek “Aslında bu 15 milyon mektup yapılan açılışlar, mitingler yanında devede kulak kalır. Ancak yine de bu soruma cevap verileceğini ümit ediyorum” dedi. (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

Trump yönetimindeki krize Watergate benzetmesi

SONRAKİ HABER

3 kentte 34 kişi serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...