15 Şubat 2017 14:22

‘Tek adam rejimini kapı kapı anlatacağız’

Manisa Emek ve Demokrasi Platformu, referandum çalışmaları boyunca 'tek adam rejimini' kapı kapı anlatacaklarını ifade etti.

Paylaş

Manisa Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri, insan haklarını, evrensel hukuku ve demokrasiyi savunanların “hayır” demekten başka bir çaresi olmadığını vurgulayarak, referandum süresi boyunca kentte “tek adam rejimini” kamuoyuna 
anlatacaklarını belirtti. 

Kamu Emekçileri Sendikalar Konfederasyonu (KESK) Manisa Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Ali Gök, insan haklarını ve demokrasiyi savunanların “hayır” da birleşeceğini ifade etti. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Manisa İl Eşbaşkanı Behçet Parıltı da, “Tek adam döneminin başlayacağını ve birçok hukuksuzluğun ortaya çıkacağını şimdiden işaretinin olduğunu gördüğümüz için ‘hayır’ oyumuzu kullanıyoruz.” dedi.  Emek Partisi İl Başkanı Müzeyyen Ünsal da, getirilmek istenen yeni anayasal düzenin bir karşı darbe ürünü olduğunu belirterek, işçi sınıfı ve emekçiler başta olmak üzere her milliyetten Türkiye halkını, ülkeyi uçuruma sürükleyen bu girişimin yol açacağı sonuçları çok iyi düşünülmesi gerektiğini söyledi.  Birleşik Haziran Hareketi Manisa Yöneticisi Bilal Kılıç da “Başkanlık denilen deli gömleğini giymeyeceğiz. Bu gericiliğe teslim olmayacağımızı söylüyoruz.” dedi. (Manisa/DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

İşini isteyen öğretmenlere kabahatler kanunundan 219 TL ceza

SONRAKİ HABER

İLEF: Geri dönene kadar arkadaşlarımızın yanındayız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...