13 Haziran 2012 11:35

Hasan Cemal’den Ayşenur Arslan mesajı

Milliyet gazetesi yazarı Hasan Cemal sürpriz bir şekilde erken tatile çıkarılan CNN Türk’te yayınlanan Medya Mahallesi programı ve Ayşenur Arslan’a yazdığı köşe yazısı ile destek verdi.“Ayşenur Arslan, kendini fazla özletme!” diyen Hasan Cemal, CNN Türk yönetiminin tatili fazla uzatmamasını diledi:“Kim bili

Hasan Cemal’den Ayşenur Arslan mesajı
Paylaş

Milliyet gazetesi yazarı Hasan Cemal sürpriz bir şekilde erken tatile çıkarılan CNN Türk’te yayınlanan Medya Mahallesi programı ve Ayşenur Arslan’a yazdığı köşe yazısı ile destek verdi.
“Ayşenur Arslan, kendini fazla özletme!” diyen Hasan Cemal, CNN Türk yönetiminin tatili fazla uzatmamasını diledi:
“Kim bilir yılların içinde kaç yıllık dostluğumuz yatıyor sevgili Ayşenur’la.
Gazeteci milletinin hukuku biraz farklıdır, inişli çıkışlıdır. Birbirimizi hem severiz, hem kızarız. Bu açıdan CNN Türk’teki Medya Mahallesi’nin yeri elbette başkadır. Bu programla ilgili olarak Ayşenur’a tepki duyduğum, kızdığım zamanlar, severek izlediğim, yaşşa dediğim zamanlar olmuştur. Ama onun fikri takip inatçılığını, emektarlığını her zaman takdir ettim. Duydum ki, CNN Türk yönetimi kendisini ‘erken tatil’e çıkartmış. Diliyorum, bu tatil fazla uzun devam etmez ve Ayşenur kendini fazla özletmez.”
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sermayeye teşvikte sınır yok

SONRAKİ HABER

‘Bireysel emeklilik mi? Zaten geçinemiyoruz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...