NBA maçları sanal gerçeklik (VR) ile izlenebilecek

NBA maçları tüm dünyada Sanal Gerçeklik (VR) platformu ile canlı olarak izlenebilecek.

15 Şubat 2017 10:42
Paylaş

NBA maçları artık tüm dünyada canlı olarak Sanal Gerçeklik (VR) platformu ile izlenebilecek. NBA hayranları VR uygulamasına NBA League Pass üyeliği ya da tek maç üyeliği alarak ulaşabilecek. VR (Sanal gerçeklik) tek maç üyelikleri 19 – 20 Şubat tarihlerinde düzenlenecek State Farm All-Star Saturday Night ve 66. NBA All-Star maçıyla başlayacak.

NBA ve NextVR, 2017 State Farm All-Star Saturday Night ve 66. NBA All-Star Game etkinliklerini; Çin, Kanada ve ABD dışında tüm ülkelerde VR (sanal gerçeklik) yayınları kapsamında canlı olarak yayınlayacak. Ayrıca NextVR, NBA ile uzun yıllardır süren ortaklığının bir parçası olarak, tüm dünyada NBA sezon maçlarını da sunacak.

VR uygulaması ile NBA hayranları; 19 Şubat 04:00’te (TSİ) State Farm All-Star Saturday Night’ı izleyebilecek. 20 Şubat 04:00’te (TSİ) ise NextVR 66. NBA All-Star Game maçını canlı sanal gerçeklik yayınıyla verecek.

Taraftarlar 23 Şubat’tan itibaren ise tüm dünyada NBA LEAGUE PASS üyeliği veya Tek Maç üyeliği ile NBA maçlarını canlı olarak sanal gerçeklik (VR) platformu üzerinden izleyebilecek.

NextVR Yönetim Kurulu Başkanı Brad Allen NBA VR uygulaması ile ilgili düşüncelerini, “NextVR olarak, dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara, belki de daha önce hiç gitme fırsatı bulamadıkları özel etkinlikleri, Sanal Gerçeklik (VR) platformu ile canlı olarak sunmaya çalışıyoruz. All Star Saturday Night ve NBA All-Star Game’i canlı VR yayınıyla sunarak, dünyanın dört bir yanındaki taraftarların aksiyona daha da yaklaşmasıyla ilgili sözümüzü tutuyoruz” şeklinde ifade etti.

İlk defa bir NBA VR (canlı sanal gerçeklik) yayınında taraftarlar, sabit saha kenarı kamerası görüntüleri ya da çoklu kamera açısıyla gerçekleştirilen akışla aksiyonu deneyimleme arasında seçim yapabilecek.

NextVR'ın yayınları, üç kez NBA şampiyonu Bruce Bowen’ın da aralarında bulunduğu özel sunucular, gerçek zamanlı istatistikler ve tekrarların da yer aldığı tam bir maç gibi gerçekleştiriliyor. Daydream by Google ya da Samsung Gear VR'ı olan taraftarlar ücretsiz NextVR uygulamasını indirebilecek ve NBA All-Star’ı sanal gerçeklikte takip edebilecek. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

'AKP toplumda telafisi imkansız mağduriyetlere yol açıyor'

SONRAKİ HABER

Denizayısına bile pranga vurdular

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...