15 Şubat 2017 09:42

Kılıçdaroğlu: Kimsenin giyim tarzıyla uğraşamazsınız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de bir minibüste saldırıya uğrayan başörtülü genç kız ve ailesini ziyaret edeceğini söyledi.

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum çalışmaları kapsamında kitle örgütleriyle bir araya geliyor. Dedeman Otel'de Ordu Dernekleri ve Federasyonlarıyla basına kapalı olarak bir araya gelen CHP Genel Başkanı, Maltepe'de bir minibüste saldırıya uğrayan başörtülü genç kız ve ailesini ziyaret edeceğini söyledi.

Toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de bir minibüste saldırıya uğrayan başörtülü kadını ziyaret edeceğini belirterek, "Şunu da kısaca ifade edeyim. Başı örtülü bir kız kardeşimize yapılan saldırıyı dün grup toplantısında kınamıştım, doğru olmadığını ifade etmiştim. Hiç kimsenin giyim tarzıyla uğraşmak gibi bir düşünceyi hiç kimse kafasından dahi geçirmemelidir. Herkes bu ülkenin caddelerinde, sokaklarında özgürce gezebilmelidir. Herkesin giyimine, kuşamına, herkesin saygı duyması gerekir. Ben de öğleden sonra aileyi ziyaret edeceğim, kız kardeşimle tanışacağım. Onun da sorunlarını dinleyeceğim" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

YÖK Başkanı: Şehit yakınları özel öğrenci olacak

SONRAKİ HABER

Rusya'dan ABD'ye yanıt: Kırım'ı iade etmeyeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...