15 Şubat 2017 08:24

Bedir'in başarısı Nemutlu ailesini de sevindirdi

EYOF'ta kayakla atlamada 4. olan Muhammed Ali Bedir'in başarısı 17 yaşında hayatını kaybeden Aslı Nemutlu'nun ailesini de sevindirdi.

Paylaş

Erzurum'da Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde (EYOF) kayakla atlamada yarışan Aslı Nemutlu Genç Sporcular Spor Kulübü üyesi Muhammed Ali Bedir, 4’üncü oldu. 17 yaşında hayatını kaybeden Milli Kayakçı Aslı Nemutlu için yarışan Bedir’in başarısı, ölen genç sporcunun ailesini de sevindirdi.

Muhammed Ali Bedir’e destek için Aslı’nın annesi Ayşe Elerman Nemutlu ve babası Ahmet Metin Nemutlu Erzurum’a geldi.

Aslı Nemutlu Genç Sporcular Spor Kulübü’nü üç yıl önce kurduklarını anımsatan baba Ahmet Metin Nemutlu, 15 sporcuları bulunduğunu belirtti. Kızları Aslı’yı çok sevdiği kayakta kaybettiklerini hatırlatan Nemutlu, şunları söyledi: “Kulübümüzde Muhammed Ali'nin dışındaki sporcularımızdan 8’i altyapıda yetişiyor. Diğer 6 sporcumuz da Kayseri’de Alp Disiplini etap yarışlarında birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde etti. Sporcularımızın çoğu ilk kez şehir dışına çıkma imkanı buldu. Hem bu sporcularımıza hem de Muhammed Ali Bedir’e destek için Erzurum'a geldik. Aslı’yı da bu pistlerde kaybettik. Aslı’yı unutmayacağız. Onun için kurduğumuz spor kulübü Aslı’nın adını yaşatacak.” (Erzurum/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Barış İçin Akademisyenler bir yılda neler yaşadı?

SONRAKİ HABER

Tüzel: Hayır, mücadelenin yükseltilmesinin olanağı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...