14 Şubat 2017 18:02

Gül: Tudor, yarın Galatasaray'ın başında antrenmana çıkacak

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül, Tudor'un, yarın akşam Galatasaray'ın başında antrenmana çıkacağını kendisine söylediğini belirtti.

Paylaş

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül, Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen teknik direktörleri Igor Tudor'un, yarın akşam Galatasaray'ın başında antrenmana çıkacağını kendisine söylediğini belirtti.

Tolga Gül, Igor Tudor ile akşam saatlerinde kulübe geldiğinde görüştüklerini söyledi. Gül, "Tudor bize Galatasaray ile anlaştığını söyleyerek, 'İsterseniz antrenmana çıkayım, isterseniz çıkmayayım' dedi. Ben de Kulüp Başkanımız Ferudun Tankut'u aradım. Başkanımız, 'Şu anda bizim sözleşmeli hocamız. Tabii ki antrenmana çıkacak' dedi. Bunun üzerine Tudor, takımın başında antrenmana çıktı. Kendisi yarın sabah kentten ayrılacağını ve akşam Galatasaray'ın başında antrenmana çıkacağını bize söyledi" diye konuştu.

Tolga Gül, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile oynayacakları maçta takımın başında alt yapı antrenörü Levent Açıkgöz'ün yer alacağını açıkladı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

'Trump Rusya'nın Kırım'ı Ukrayna'ya iade etmesini bekliyor'

SONRAKİ HABER

Ağrı DBP il yöneticisi tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...