13 Şubat 2017 12:15

Şairler İlhan Çomak adına kitaplarını imzalayacak

Şairler, 23 yıldır cezaevinde olan İlhan Sami Çomak’ın üç yeni şiir kitabını imzalayacak. 

Paylaş

Aralarında Mustafa Köz, Muazzez Uslu Avcı, Sezai Sarıoğlu, Hakkı Zariç, Gülce Beşer ve Nisa Leyla’nın da bulunduğu şair ve yazarlar İlhan Sami Çomak’ın üç yeni şiir kitabını Çomak'ın adına imzalayacak. İlhan Sami Çomak’ın Dicle’nin Günlüğü, Yağmur Dersleri ve Bir Sabah Yürüdüm adlı üç yeni şiir kitabı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 

18 Şubat saat 14.00’te başlayacak olan imza günü Kadıköy’deki Akademi Kitabevi’nde gerçekleşecek. 

İlhan Sami Çomak’ın şiir kitapları; Dicle’nin Günlüğü, Yağmur Dersleri ve Bir Sabah Yürüdüm, Yasak Meyve Yayınları’ndan çıktı.

İlhan Sami Çomak, 1973 yılında Bingöl, Karlıova’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bingöl’de tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’ne 1992 yılında kaydını yaptırdı. 1994 yılında gözaltına alındı ve tutuklandı. Müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Yirmi üç yıldır cezaevinde. Türkçe dışında ana dili olan Kürtçe şiirler de yazıyor.

Silivri Cezaevinde olan Şair Çomak’ın şimdiye kadar çıkmış şiir kitapları şöyle: Gitmeler Çiçek Kurusu (2004), Açık Deniz (2006), Günaydın Yeryüzü (2011), Kedilerin Yazdığı İlahi (2014), Bir Sabah Yürüdüm (2017), Yağmur Dersleri (2017), Dicle’nin Günlüğü (2017). (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Google, Sevgililer Günü için oyunlu Doodle yaptı

SONRAKİ HABER

Gök: Hükümet telaşlı, ‘Evet’i anlatamıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...