13 Şubat 2017 11:18

Malatya’da HDP ve DBP Heyeti EMEP’i ziyaret etti

HDP Dersim Milletvekili Alican Önlü, HDP Malatya İl Eş Başkanı Özcan Ağdaş, DBP İl Başkan’ının yer aldığı heyet EMEP Malatya İl Örgütünü ziyaret etti.

Paylaş

Görüşmenin gündemini Referandum süreci oluştururdu. Görüşmelerde Dersim Milletvekili Alican ünlü ve EMEP il Başkanı Kemal Gültekin açıklamalarda bulundu.

HDP Milletvekili Alican Önlü AKP’nin politikalarının ülkeyi bir çıkmaza sürüklediğini ifade ederek “Etkili bir ‘Hayır’ çalışmasıyla bu gidiş durduracaktır.  Halkın iradesi yürüteceğimiz çalışmayla birleşirse aydınlık yarınlar önümüzdedir. Yüzde 50’lik toplumsal destek bile onlar açısından artık gerçek değildir. ‘Hayır’ diyenler çok daha geniş bir toplumsal desteğe sahiptirler” dedi.

Emek Partisi Malatya İl Başkanı Kemal Gültekin ise ülkenin çok zorlu bir süreçten geçtiğini ifade ederek “ AKP iktidarını sürdürebilmek için her yolu meşru görmektedir. AKP ülkeyi bir çıkmaza sürükledi. Bizler emek, barış ve demokrasiden yana politik hareketler referandum sürecini halkımız için bir fırsata çevireceğiz. Ev ev, sokak sokak her kapıyı çalacağız. En geniş hayır’ı örgütleyeceğiz.” şeklinde konuştu. (Malatya/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Ayrıntı’lı 30 yıl sergisi: Kitabın yazgısı

SONRAKİ HABER

Demir kapının altında kalan işçinin ölümüne dava

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa