13 Haziran 2012 03:51

Bin tane Bekir Kaya yarattınız

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya dahil olmak üzere, bazı BDP’li belediye başkanlarının tutuklanması üzerine Elazığ BDP İl Örgütü tarafından Hozat Garajında bir basın açıklaması gerçekleştirildi.Basın açıklamasını BDP İl Örgütü Yöneticisi Cihat Demir okudu. Demir "Son dönemlerde ABD ve CHP

Bin tane Bekir Kaya yarattınız
Paylaş

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya dahil olmak üzere, bazı BDP’li belediye başkanlarının tutuklanması üzerine Elazığ BDP İl Örgütü tarafından Hozat Garajında bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

Basın açıklamasını BDP İl Örgütü Yöneticisi Cihat Demir okudu. Demir "Son dönemlerde ABD ve CHP destekli AKP hükümetinin dillendirmiş olduğu Kürt sorununun çözümü ile ilgili açılım ve demokrasi söylemleri tamamiyle açığa çıkarılıp deşifre edildiği ve AKP’nin gerçek yüzü kamuoyu tarafından bilindiği için inandırıcığını yitirmiştir’ diyen Demir bu anlamda artık halkı istediği gibi kandırıp devlet olanaklarını kullanarak Kürt halkını ve seçilmişleri ve demokrasi güçleri bugüne kadar bu anlayışa nasıl direndilerse bundan sonra da direnerek hesaplarını boşa cıkaracaktır. Bekir Kaya’yı tutuklattınız 1000 tane Bekir Kaya yarattınız bu böyle biline" dedi. (Elazığ/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Öğrenciler değil eğitim sistemi başarısız

SONRAKİ HABER

Zorbalık uçuşa geçti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...