11 Şubat 2017 09:10

İkitelli Cem Evi Gençlik Kolları çocukları sevindirdi

İkitelli Cem Evi Gençlik Kolları, Tokat Yazıcık Ortaokuluna, Turhal Yetimhanesine ve Amasya Uygür İlkokuluna ziyaretler gerçekleştirdi.

Paylaş

İkitelli Cem Evi Gençlik Kolları tarafından Tokat Yazıcık Ortaokuluna, Turhal Yetimhanesine ve Amasya Uygür İlkokulunda bulunan toplam 400 çocuğa yardım yapıldı.

İkitelli Cemevi Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen proje için İkitelli Cem Evi Gençlik Kolları Başkanı Sinan Uysal öğrencilerle buluştu. Tokat'ta Yazıcık ve Turhal'ı, Amasya'da da Uygür'ü ziyaret eden İkitelli Cem Evi; defter, kitap, kalem, giysi gibi birçok hediyeden oluşan paketleri öğrencilere teslim ettiler.

İkitelli Cem Evi Gençlik Kolları Başkanı Sinan Uysal, “Faydalı ve örnek bir projeyi uyguluyor olmanın sevinci içerisindeyiz. Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında İkitelli Cem Evi Gençlik Kolları oalrak Cem Evi Başkanımız Bekir Güler yönetimimizle 3 Şubat Cuma günü yola çıktık. Tokat'ta Yazıcık Ortaokulu ve Turhal Yetimhanesine, Amasya'da ise Uygür Ortaokuluna kırtasiye ve giysi yardımında bulunduk. Geleceğimiz olan yavrularımıza ne yapsak azdır. Ülkemizin geleceği olan bu minik kardeşlerimizin yüzünü güldürmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak en başta gelen vazifelerimizdendir. İnşallah daha çok kardeşimizin yüzünü güldüreceğiz, geleceğe sağlam ve emin adımlarla ilerlerken yalnız olmadıklarını her daim hissettireceğiz. Bu bir son değil, başlangıç. Geleceğe birlikte umut olacağız ya da hep birlikte karanlığa teslim olacağız" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Draymond Green NBA tarihinde ilki yaptı

SONRAKİ HABER

Tüm Bel-Sen Dersim Şubesi 10’uncu Olağan Kongresini yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa