11 Şubat 2017 09:01

Tarım Orkam-Sen Adana Şubesi Genel Kurulu başladı

Tarım Orkam-Sen Adana Şubesi 6’ncı Olağan Genel Kurulu, Genel Başkan Hamit Kurt'un ve KESK’e bağlı sendika yöneticilerinin katılımı ile başladı.

Paylaş

Tarım Orkam-Sen Adana Şubesi 6’ncı Olağan Genel Kurulu başladı. Genel Kurula KESK’e bağlı sendika yöneticileri ile Tarım Orkam-Sen Genel Başkanı Hamit Kurt da katıldı. Kendi başkanlığında tek liste ile gidilen genel kurulda açılış konuşmasını yapan Adana Şube Başkanı Yılmaz Demir, Suruç katliamı ile başlayan süreçte 15 Temmuz sonrası ilan edilen OHAL ile kamu emekçileri üzerinde baskıların da arttığına dikkat çekerek demokrasi ve iş güvenceleri için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Peş peşe çıkarılan kanun hükmünde kararnamelerle aralarında üyelerinin de bulunduğu binlerce kamu görevlisinin işine son verildiğini dile getiren Demir, “Mesleklerini icra ederken demokratik sendikal mücadele yürüten, demokratik mesleki mücadele yürüten arkadaşlarımız hiçbir hukuk normu tanınmadan, hiçbir soruşturma geçirmeden işlerinden uzaklaştırıldılar” dedi. (Adana/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Kayseri'de 3 kulaklı kuzu dünyaya geldi

SONRAKİ HABER

Draymond Green NBA tarihinde ilki yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa