09 Şubat 2017 21:27

Mülkiye öğrencilerinden ihraçlara karşı forum çağrısı

Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencileri ve fakültedeki öğrenci toplulukları hocalarının ihraç edilmesine tepki olarak 10-11 Şubat’ta forum düzenleyecek

Paylaş

Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencileri ve fakültede bulunan öğrenci toplulukları hocalarının KHK ile ihraç edilmesine tepki göstererek bütün Mülkiye öğrencilerini 10 Şubat ve 11 Şubat’ta SBF Konferans Salonunda yapılacak foruma davet ettiler. 

Öğrenciler “1859'dan beri sahip olduğumuz geleneği korumak, kurumumuza sahip çıkmak ve hocalarımızı kazanmak için söyleyecekleri olan tüm arkadaşlarımızı buluşmamıza davet ediyoruz” dediler.

“Tüm tüllaba” başlığıyla yapılan açıklama şöyle:

“Son yayımlanan KHK ile senelerce emek vererek kazandığımız okulumuzun akademik kadrosuna hukuksuzca bir saldırı gerçekleşmiştir. Bu saldırı ile okula geldiğimiz ilk günden beri Dünya'ya farklı bir gözle bakmamızı sağlayan, birikimimize katkı sağlamak için bütün çabasını ortaya koyan, sahip olduğumuz Mülkiyelilik Geleneğini yaşayan, yaşatan hocalarımızın görevine son verilmiştir.

Hem eğitim hakkımızın gaspına engel olmak hem de bu hukuksuz uygulamanın derhal düzeltilmesini sağlayarak hocalarımızın geri dönüşü sağlamak için onların öğrencileri olarak yan yana geliyoruz.

1859'dan beri sahip olduğumuz geleneği korumak, kurumumuza sahip çıkmak ve hocalarımızı kazanmak için söyleyecekleri olan tüm arkadaşlarımızı buluşmamıza davet ediyoruz.

YER: Konferans Salonu

İlk Buluşma:
14:00 (10.02.2017)

İkinci Buluşma
12:00(11.02.2017)

Hocalarımız geri dönecek, kazanan Mülkiye ve bilim olacak!
Mülkiye Öğrencileri” (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Bomba kuşkusuyla iki tren ve bir istasyon boşaltıldı

SONRAKİ HABER

Özgür-Der: KHK hukuksuzluklarına son verilsin!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...