13 Haziran 2012 03:23

Red Hackerlar TSK'yı hedef aldı

Kızıl Hackerlar olarak tanınan RedHack grubu, emniyetin ardından bu kez de TSK’ya sızdı. Daha önce emniyet müdürlüğü sistemine sızarak muhbirlerin listesini yayınlayan, AKP'nin politikalarını protesto amacıyla çok sayıda devlet ve AKP sitesine saldırılar düzenleyen Kızıl Hackerler son olarak TSK personeline ait bilgileri ele g

Red Hackerlar TSK'yı hedef aldı
Paylaş


Grup, TSK sunucularına girerek personel bilgilerini yayınladı. “2'NCİ KOMD.TUG. 3'ÜNCÜ KOMD.TB. 1'İNCİ KOMD.BL.” ile “T.C. KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2’İNCİ KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI” başlıklı belgelerde keskin nişancıların künyeleri yer alıyor. 

RedHack, Twitter hesabında “Askerimize önerimiz künye vs takmasınlar zaten isimleri internette geziyor, birde siber tatbikat felan ayıptır neyse” ifadesini kullandı. 

“Keskin nisancilardan, subaylara dogum tarihine kadar kabak gibi disarida.. Yarin baska bilgileride yayinlayacagiz” diyen RedHack, “TSK'ya girildiğinin de, oradan belge çekildiği gibi yüklenebileceğinin de kanıtıdır bunlar, ayrıca Roboski'nin de faallilerini gösterelim dedik” diye belirtti. 

Kızıl Hackerlar, bilgileri şu adreslerde paylaşıma açtılar:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmM822t1GPUadHdfQU1rQWNGRDFqZHNPVkNhLTdibVE#gid=0

http://www.megafileupload.com/en/file/354932/TMK-xlsx.html

ÖNCEKİ HABER

TGC kuruluşunun 66. yılını kutladı

SONRAKİ HABER

Altın Portakal Onur Ödülleri açıklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...