08 Şubat 2017 08:03

Spor Bakanı Kılıç: Herkes sorumluluğunu bilmeli

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, derbide çıkan olaylara dair açıklamasında 'Yöneticiler dahil, herkes sorumluluğunu bilmeli' dedi.

Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gerek Spor Toto Süper Lig, gerekse Ziraat Türkiye Kupası’nda meydana gelen olaylara değinirken, “Yöneticiler dahil, herkes sorumluluğunu bilmeli” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yle birlikte Kayseri’ye gelen Bakan Kılıç, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı başta olmak üzere saha içi ve dışında meydana gelen olaylar konusunda şunları söyledi: “Daha önce de, bu konuda söylediğim gibi,Türkiye'de herkesin olduğu gibi, spor yöneticilerinin, antrenörlerin, sporcuların da sorumlulukları var. Herkesin bu ülkeye karşı sorumlulukları vardır. Herkes sorumluluklarına göre davranmalı ve sergilemeli.”

Kılıç, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Ziraat Türkiye Kupası’nı ‘Süt Kupası’ olarak nitelendirmesine dair de, “Türkiye Futbol Federasyonu başkan vekili bu konuda açıklama yaptı. Benim, şu anda ayrıca diyeceğim bir şey yok” dedi. (DHA)

MİTHAT FABİAN SÖZMEN: DERBİNİN AYIPLARI

ÖNCEKİ HABER

AKP'li Belediye, iade davasını kazanan işçileri geri almıyor

SONRAKİ HABER

Orhan Alkaya yazın hayatını Bursalılara anlattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...