12 Haziran 2012 02:54

Beşiktaş Milangaz 37 yıl sonra şampiyon

Beko Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes’in mücadele ettiği play-off final serisinin 6. maçını 80 - 76 kazanan Beşiktaş Milangaz seriyi 4 - 2'ye getirdi ve sezonun şampiyonu oldu.Beko Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes’i karşı karşıya getiren Playoff Final Serisi'nin 6. maçı bu akşam oy

Beşiktaş Milangaz 37 yıl sonra şampiyon
Paylaş

Beko Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes’in mücadele ettiği play-off final serisinin 6. maçını 80 - 76 kazanan Beşiktaş Milangaz seriyi 4 - 2'ye getirdi ve sezonun şampiyonu oldu.

Beko Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes’i karşı karşıya getiren Playoff Final Serisi'nin 6. maçı bu akşam oynandı. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki karşılaşmada Beşiktaş Milangaz salondan 80 - 76 galip ayrılarak seriyi 4 - 2 yaptı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda Anadolu Efes’in ev sahibi olduğu ilk iki maçı Siyah Beyazlı takım kazanarak seride 2-0 öne geçti. Lacivert Beyazlılar ise 3 Haziran günü oynanan karşılaşmayı 69-67’lik skorla kazanmış durumu da 2-1’e getirmişti. 5 Haziran’da yine Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadeleyi Beşiktaş Milangaz 81-55 ile kazanırken (3-1), serinin beşinci maçında ise Anadolu Efes, uzatma sonunda 84-82 ile sonuca gitmişti (3-2). (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

AKP İzmir İl Başkanı'nın başkanlığı düşürüldü

SONRAKİ HABER

Tuğluk'a 14 yıl hapis cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...