07 Şubat 2017 07:42

Rüzgar Çetin bu kez de yaralama iddiasından mahkemede

7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, bu kez de muşta ile yaralama iddiasından hakim karşısına çıktı.

Paylaş

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, şimdi de 2013’te karıştığı bir kavga nedeniyle hakim karşısına çıktı. Rüzgar Çetin'in Asmalımescit'te bir barda kavga ettiği Ahmet Tigrel'i muşta ile yumrukladığı iddia ediliyor. Rüzgar Çetin, 2016 yılında Beşiktaş'ta bir polis memurunun yaşamını yitirdiği, diğer polisin de yaralandığı kazada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı ancak karar kesinleşmedi.

İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ikinci celsesi görülen duruşmaya, karşılıklı kavga ettikleri için müşteki-sanık sıfatıyla Rüzgar Çetin ve Ahmet Tigrel avukatlarıyla hazır bulundu. 

AVUKATLAR SÜRE İSTEDİ

Taraf avukatları bilirkiş raporunu inceledikten sonra beyanda bulunma talebinde bulundular. Duruşma, taraflara bilirkişi raporunu incelemeleri için süre verdi. Mahkeme, Rüzgar Çetin'in tanıklarına da davetiye çıkarılmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Duruşma sonrasında Rüzgar Çetin, avukatıyla adliyeden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Asansörü kullanmayan Çetin, merdivenlerden koşarak indi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

JES inşaatında iş cinayeti

SONRAKİ HABER

A Kadın Voleybol Milli Takımı'nın teknik kadrosu belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...