07 Şubat 2017 07:38

JES inşaatında iş cinayeti

Aydın'da bir Jeotermal Elektrik Santralinde yaşanan iş cinayeti sonucu 30 yaşındaki Ufuk Kerdik isimli bir işçi yaşamını yitirdi.

Paylaş

Denizli Sarayköy ilçesi ile Aydın’ın Buharkent ilçesi arasında bulunan ve  Zorlu  Grubu’na ait jeotermal enerji santralinde bu sabah ağır tonajlı borunun altında kalan bir işçi hayatını kaybetti.

Edindiğimiz bilgiye göre, Sarayköy İlçesi Karataş Mevkisine yakın bölgede ve Buharkent Kızıldere’de yapımı devam eden, jeotermal enerji santrali inşaat alanında bu sabah saat 08.00 sularında meydana gelen kazada taşeron firmaya ait 1 işçi hayatını kaybetti. Meydana gelen kazada Adana nüfusuna bağlı Ufuk Kerdik isminde işçinin üzerinden ağır tonajlı 4 tonluk borunun geçmesi sonucu ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, işçiye müdahale etti. Kalbinin durduğu tespit edilen işçiye, elektro şok cihazı ile olay yerinde müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçi hayatını kaybetti.

İnşaat alanında ağır tonajlı borunun üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybeden Ufuk Kerdik isimli işçinin evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi. Kerdik'in cenazesi Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Avukat Eren Keskin yargılandığı 20 dava için savunma yaptı

SONRAKİ HABER

Rüzgar Çetin bu kez de yaralama iddiasından mahkemede

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...