07 Şubat 2017 06:42

Volkan Demirel hakkında soruşturma başlatıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Volkan Demirel hakkında F.Bahçe-G.Saray maçında hakaret içeren tezahürat yaptırdığı gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Paylaş

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılı Basın ve Spor Suçları Soruşturma Bürosu savcıları Ramazan Öksüz ve Ahmet Aslan, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında 17 Ocak 2017 tarihinde Ülker Sprots Arena'da oynanan basketbol maçında taraftara hakaret içerikli tezahürat yaptırdığı gerekçesi ile Fenerbahçe futbol takımının kalecisi  Volkan Demirel hakkında re'sen soruşturma başlattı.

Savcılık bu kapsamda, Demirel hakkında 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi'ne Dair Kanun'un 14. maddesi kapsamında yasal gereği yapılmak üzere Ceza Muhakemeleri Kanunu'nun 160. maddesi uyarıca resen soruşturma açtı.

NE OLMUŞTU?

THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray Odeabank'ı 85-80 mağlup ettiği maça Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Volkan Demirel, parkeye inerek sahanın ortasında önce sporcuları tebrik etmiş, daha sonra "İşte böyle, her sene böyle..." tezahüratını yapmıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

HDP'li vekiller için 18 müebbet, 3126 yıl hapis isteniyor

SONRAKİ HABER

Bahçeli'den 'Evet' savunusu: Size mi soracaktık?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...