11 Haziran 2012 10:16

Grup Yorum üyesinin serbest bırakılması istendi

GRUP Yorum dinleyicileri ve müzisyenleri, tutukluluğunun 6 ayında bulunan Grup Yorum Elemanı Seçkin Aydoğan’ın serbest bırakılmasını istedi.İstanbul Adalet Sarayı önünde bir araya gelen Grup Yorum üyeleri ve dinleyicileri, “Grup Yorum’a özgürlük. Seçkin Aydoğan serbest bırakılsın” pankartı açtı

Grup Yorum üyesinin serbest bırakılması istendi
Paylaş

GRUP Yorum dinleyicileri ve müzisyenleri, tutukluluğunun 6 ayında bulunan Grup Yorum Elemanı Seçkin Aydoğan’ın serbest bırakılmasını istedi.

İstanbul Adalet Sarayı önünde bir araya gelen Grup Yorum üyeleri ve dinleyicileri, “Grup Yorum’a özgürlük. Seçkin Aydoğan serbest bırakılsın” pankartı açtı. “Türküler susmaz halaylar sürer”, “Seçkin Aydoğan serbest bırakılsın” sloganları atan grup adına açıklama yapan Caner Bozkurt, “Kültür merkezlerini ve dernekleri ‘terör yuvası’ olarak gören zihniyetin halkın sanatının yanında hiçbir hükmü yoktur. Grup Yorum tarihi, halkın ve halkın sanatının üzerindeki baskıların tarihidir” diye konuştu. Bozkurt, halkın sanatını yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Seçkin’i zulmün elinden alacağız” dedi. Açıklamanın ardından Grup Yorum’un seslendirdiği ezgiler eşliğinde halaylar çekildi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

‘Cezaevlerinde ölümlere seyirci kalmak cinayettir’

SONRAKİ HABER

Fethiyeliler geceyi sokakta geçirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...