11 Haziran 2012 09:53

Yapı-Yol Sen’de olağanüstü kongre

Şube Başkanı Servet Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Daca’nın iş kolunun değişmesi ve bir yöneticinin de emekli olması nedeni ile olağanüstü kongre kararı alan Yapı-Yol Sen İzmir Şubesinde yeni yönetim kurulu tek liste olarak oy birliği ile seçildi.Divan Başkanlığını Haber-Sen İzmir Şube Başkanı Hüseyin Ö

Yapı-Yol Sen’de olağanüstü kongre
Paylaş

Şube Başkanı Servet Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Daca’nın iş kolunun değişmesi ve bir yöneticinin de emekli olması nedeni ile olağanüstü kongre kararı alan Yapı-Yol Sen İzmir Şubesinde yeni yönetim kurulu tek liste olarak oy birliği ile seçildi.

Divan Başkanlığını Haber-Sen İzmir Şube Başkanı Hüseyin Özdem’in yaptığı kongrede başkan olarak son konuşmasını yapan Servet Ertaş, emek mücadelesini büyütmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi. KESK’e bağlı sendikaların şube yöneticilerinin de katıldığı kongrede konuşan KESK İzmir Dönem Sözcüsü Ramis Sağlam, daha çok birliğe ve örgütlülüğe ihtiyaç olduğunu söyledi.

Delegelerin ve misafirlerin konuşmalarından sonra yapılan seçime tek liste ile gidildi. Bülent Akdağ, Reşat Taş, Berna Gül, Azize Karadaş, Metin Cesur, Medet Selvi, Kadir Altunel yeni yönetim kurulunu oluşturdular. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

SBS stresi intihara sürükledi

SONRAKİ HABER

Pülümür'de ayı bir kişiyi yaraladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...