03 Şubat 2017 15:20

Erdoğan: Sandıkları patlatmaya hazır mısınız?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Mersin’de konuştu: Geçmişteki gibi sandıkları patlatmaya hazır mısınız?

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mersin Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Konuşmasının bir bölümünü Mersin Şehir Hastanesi’ne, diğer bölümünü ise referanduma ayıran Erdoğan, halka, “Mersin geçmişteki gibi evvel Allah sandıkları patlatmaya hazır mı?” diye sordu.

Konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun SGK Genel Müdürü olduğu dönemleri eleştiren Erdoğan, “15 -20 yıl önce o günleri hatırlıyorum, ana muhalefetin başındaki zatın SGK'nın başında olduğu zamanları hatırlıyorum. Sağlam girersiniz hastaneden ne yazık ki sakat çıkarsınız. Afedersiniz ne banyo ne tuvalet. Bunların olmadığı günleri hatırlıyorum. Çünkü onların zihniyeti kirli” dedi.

MİLLETİM DE ‘EVET’ DİYOR

Açılışı yapılan yerlerle ‘modern’ Türkiye’nin inşa edildiğini ileri süren Erdoğan, “Millet de maşallah ‘Evet’ diyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız 100 milyon liralık Anamur Köprüsü'nün altında kalan yerleşim yerlerini yeniden inşa etti” dedi.

‘MERSİN, SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIR MI?’

Konuşmasında tekçilik vurgusunda da bulunan Erdoğan, “Bayrak olarak başka bayrağımız yok. Tek bayrak mıyız, tek vatan mıyız? Mesele bitmiştir. Evet, Nisan ayında sandık geliyor. Nisan ayında sandık geldiğinde ‘evet’e hazır mıyız? Durmak yok, yola devam mı? Aman ha, bak Mersin geçmişteki gibi evvel Allah sandıkları patlatmaya hazır mı?” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İngiltere’den ‘Daha fazla dayanışma örgütlenmeli’ çağrısı

SONRAKİ HABER

İŞTAR'da 5 çalışanın işine son verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...