03 Şubat 2017 12:05

Ezginin Günlüğü’nde ayrılık

Ezginin Günlüğü grubun'da solist Eylem Atmaca Karaca, ayrıldı.

Paylaş

Eylem Atmaca Karaca, Ezginin Günlüğü grubundan ayrıldı. Grup ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ezginin Günlüğü adına yapılan açıklamada ayrılık nedeni iş gereği yaşanan yoğunluğa Karaca’nın zaman zaman katılamaması olarak belirtildi.

Grubun açıklaması şöyle;

“Sevgili Dinleyicilerimiz,

Grubumuzun solistlerinden Eylem Atmaca Karaca ile, çok üzülerek de olsa yollarımızı ayırmak zorunda kaldığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bildiğiniz gibi, yaptığımız işin gereği olarak, sürekli değişik şehirlerde, değişik mekanlarda, hatta değişik ülkelerde sahne almamız, tahmin edeceğiniz gibi, çok yoğun bir hayat trafiğine neden olmaktadır. Sevgili Eylem Atmaca Karaca da, kişisel sorumluluk ve zorunluluklar nedeniyle uzunca bir süredir, zaman zaman çeşitli konserlerimize katılamamak durumunda kalıyordu. Bu sürecin ileriye dönük zamanlaması konusundaki belirsizlik, bizleri; çok üzülerek ve hiç istemeden de olsa, yollarımızı ayırmak zorunda bıraktı.

Ezginin Günlüğü'nün 35 yıllık tarihinde zaman zaman yaşamak zorunda kaldığımız üzücü olaylardan biri olan bu durumu; hem sizlerle paylaşmak ve hem de Eylem Atmaca Karaca'nın; Ezginin Günlüğü'nün geniş ailesi içindeki yerini hep koruyacağını, sesinin her zaman kulaklarımızda ve gönlümüzde kalmaya devam edeceğini duyurmak amacıyla bu duyurumuzu yapıyoruz. Sevgiyle..” (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Reina Katliamında 11 kişi için daha tutuklama istendi

SONRAKİ HABER

Seraların ortasında çıkan yangın korkuttu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...