11 Haziran 2012 09:26

Dünya şampiyonu sponsor arıyor

BOĞAZİÇİ Caz Korosu, ‘La Fabbrica del Canto’ festivali, World Choir Games Dünya Koro Olimpiyatları ve Cantemus festivalinde, Türkiye’yi temsil etmek için sponsor arıyor.2011 Dünya Koro Şampiyonu, INTERKULTUR’un nisan ayında yayınladığı dünya sıralamalarına göre Folklor kategorisinde ‘birinci’, dünya

Dünya şampiyonu sponsor arıyor
Paylaş

BOĞAZİÇİ Caz Korosu, ‘La Fabbrica del Canto’ festivali, World Choir Games Dünya Koro Olimpiyatları ve Cantemus festivalinde, Türkiye’yi temsil etmek için sponsor arıyor.
2011 Dünya Koro Şampiyonu, INTERKULTUR’un nisan ayında yayınladığı dünya sıralamalarına göre Folklor kategorisinde ‘birinci’, dünya genelinde ise en iyi 20 korodan biri olan ve son olarak da Türkiye’de ‘Yılın Korosu’ seçilen Boğaziçi Caz Korosu;
23-28 Haziran tarihlerinde İtalya’da, ‘La Fabbrica del Canto’ festivali, 4-14 Temmuz tarihlerinde Amerika’da, ‘2012 World Choir Games’ Dünya Koro Olimpiyatları, 16-21 Ağustos tarihlerinde ise Macaristan’da, ‘Cantemus’ festivalinde, Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.
Geçen sene kazanılan iki ‘dünya şampiyonluğu’ ve beş altın madalyaya yenilerini eklemek için çalışan koro, bu festivallere gidebilmek için sponsor bekliyor.
Eğer gerekli desteği bulamazsa, Boğaziçi Caz Korosu bu dünyaca ünlü festival/yarışmalara ve uluslararası alandaki en büyük çaplı koral müzik etkinliği olarak gösterilen Dünya Koro Olimpiyatları’na katılamayacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Ölüm üçgeni’ cinayetleri yeniden gündemde

SONRAKİ HABER

Aspendos Turandot’la başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...