11 Haziran 2012 10:12

Seyyar satıcı Bakana isyan etti

Temaslarda bulunmak üzere Bursa'da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, cami önündeki bir seyyar satıcının tepkisiyle karşılaştı. “Başkanım bir şey diyebilir miyim?” diyerek Bakanın yanına gelen seyyar satıcı, Bakanın gelişi nedeniyle kendisinin uzaklaştırıldığını söyledi. 50 yaşındaki seyyar te

Seyyar satıcı Bakana isyan etti
Paylaş

Seyyar satıcı, elindeki tespih iplerini yere vurarak isyanını sürdürürken Bakan Çelik’e şunları söyledi: “Kendim özürlüyüm. Mürseller’den tanıyorum seni. Bıktım, isyan ettim. Evimi yıktılar. Kış kıyamet eşyalarımın üstüne yıktılar evimi. İp satıyorum ip. Banka kredi verdi bana. Seni Mürseller’den tanıyorum başkanım. P..’lik mi yapayım? Ne yapacağım başkanım. Ne olacak benim halim. İsyan ettim. Kendimi mi öldüreyim? Bunaldım. Allah rızası için bir şey yapın. Yardımcı ol. Aç duruyorum aç.”

Bu sözlerin üzerine Fezali Çelik polis memuru ve zabıtalar tarafından Bakanın yanından uzaklaştırıldı. Daha sonra ifadesinin alınması için polis merkezine götürdü.

Fezali Çelik, Merkez Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde hakkında ‘kamu görevlisine hakaret’ suçundan işlem yapılarak ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. (Bursa/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Cari açıkta tehlikeli gidişat

SONRAKİ HABER

Son gazeteci çıkana kadar takipçileriyiz!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa