02 Şubat 2017 16:44

Gençlerbirliği'de yeni başkan ne zaman seçilecek

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın hayatını kaybetmesinin ardından yeni başkanın kim olacağına ilişkin kulüp yöneticisinden açıklama geldi.

Paylaş

Geçtiğimiz gün Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav'ın hayatını kaybetmesinin ardından kulüpte yeni başkanın kim olacağı sorusu da merak uyandırıyor. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Gençlerbirliği yöneticisi Ali Rıza Koç, bu tartışmalara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Maç programı ve yasal süreye göre tarih belirleyeceklerini belirterek; "Tarih kararı henüz verilmedi ama yakın zamanda duyurusu yapılacaktır. Mümkün olduğunca Olağanüstü Kongre ile hem yeni başkan hem de yönetim seçilecek. Herkese örnek bir kongre olacak. Maç programı ve yasal süreye göre tarih belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Koç ayrıca; "Gençlerbirliği tarihinde final oynamış bir takımdır. Bu maçı almamız durumunda da iddiamız devam edecek. Yeni transferler ile daha iyi hake gelmeye çalıştık. Bazı oyuncular satmıştık ve transfer gerekiyordu. Gençlerbirliği iyi oyuncular yetiştirir, sonra da ilgili kulüplere transferi gerçekleşir. Bu transferler rahmetli başkanımız İlhan Cavcav ile oldu. Bu maçta iç saha onu da göz önüne olarak iyi sonuç ümit ediyoruz. Biz her müsabakayı önemsiyoruz. Tabii lig ve kupa getirisi farklı ama yine önemsiyoruz. Geçmişte de kupa maçlarında başarılarımız olduğu için Avrupa'ya giden yolda bir avantaj sağlamak istiyoruz. 10 yıl önce olan rövanşı almak ve maçı kazanmak istiyoruz. Zevkli bir maç olmasını diliyorum." dedi.

ÖNCEKİ HABER

Sedat Peker'e 'akademisyenleri tehdit' suçlamasıyla dava

SONRAKİ HABER

JES'ler arılarını öldürünce arıcı intihara teşebbüs etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...