02 Şubat 2017 15:52

Kadın doktora, 'antibiyotik yazmadın' diye saldırdı

Kadın doktora antibiyotik yazmadığı için saldırdı; tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Paylaş

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde, muayene olmak için gittiği Devlet Hastanesi'nde, kendisine antibiyotik yazmadığını iddia ettiği Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Seçil Demir'i iterek yere düşürüp hakaret ettiği için gözaltına alınan Davut A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yenişehir'de esnaf olan Davut A., rahatsızlanıca muayene olmak için İlçe Devlet Hastanesi'ne gitti. Kendisini muayene eden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Seçil Demir'den yüksek dozda antibiyotik yazmasını istedi.

Dr. Seçil Demir'in antibiyotik yazmak için bir durum olmadığını söylemesi üzerine Davut A. tepki gösterdi. Davut A., iddiaya göre hakaret ve küfrettiği Dr. Demir'i iterek yere düşürdü, masadaki evrakları dağıttı. Olaya müdahale etmek isteyen hastalara da hakaret eden Davut A., hastaneden ayrıldı.

Dr. Seçil Demir'in şikayeti üzerine polis, Davut A.'yı gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Davut A., cumhuriyet savcısının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

'Cezaevlerindeki baskılar can kayıplarına neden olabilir'

SONRAKİ HABER

CHP'li Havutça'dan 'açık oy' tepkisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa