02 Şubat 2017 11:35

Kırmızıgül: Benden ırkçı bir adam çıkartamazlar

Vezir Parmağı filminin hedef gösterilmesine karşı açıklama yapan Mahsun Kırmızıgül, her zaman barıştan ve sevgiden yana durduğunu ifade etti.

Paylaş

Son filmi Vezir Parmağı’nın hedef gösterilmesine karşı Mahsun Kırmızıgül açıklama yaptı. “Filmlerimle her zaman sevgiden ve barıştan yana durdum” diyen Kırmızıgül, filmine +15 yaş sınırı konulmasını, afişlerin yasaklanıp kaldırılmasını, iki belediye tarafından sansürlenmesini bir karalama kampanyası olarak değerlendirdi.

Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı açıklamanın öne çıkan başlıkları şöyle; Vezir Parmağı'nı 15 Temmuz felaketinden sonra kimseler bir yere yatırım yapmazken, ben ülkemizin en zor zamanlarında hayat devam etsin, insanlar korkup evlerine kapanması, bir parçada olsa yüzlerinizi güldürebileyim diye Vezir Parmağı filmini yaptım. Bu filmi yaparken tek isteğim, Tosun Paşa – Şekerpare - Yedi kocalı Hürmüz kıvamında bir film yapmak, Ertem Eğilmez gibi büyük hocaların izinden gitmekti. Ortaya çıkan Vezir Parmağı filmimizi her izlediğimde, iyi ki de böyle düşünmüşüm diyorum. Bu filmi izlediğinizde, o filmlerin kıvamında bir gülümseme hissederseniz ne mutlu bana…

‘ÖZGÜR BİR ÜLKE İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM’

Terör örgütlerini her zaman kınadım. Öldüren kim olursa olsun hep karşısında durdum. Ben 20 yıl boyunca olağan üstü hal bölgesinde silahların gölgesinde kalan Diyarbakır’da büyüdüm. Yıllar yılı şarkılarımda, türkülerimde ve sinema filmlerimde daima “kardeşlik”ten, “barış”tan söz ettim... Boşuna uğraşmasınlar hiç kimse benden ırkçı ve kötü bir adam çıkartamaz. Şunu unutmayın ben ölünceye kadar hep insanların birlik ve beraberliğinden yana, barışından yana olacağım. Bu ülkenin uygar, çağdaş, refah dolu özgür bir ülke olması için kendimce elimden gelenin en iyisini yapacağım. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

IŞİD, Suriye ordusuna saldırıda TSK 'Kobra'sını kullandı

SONRAKİ HABER

DBP İl Eş Başkanı Sevinç Şeker tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...